درب اتوماتیک شیشه‌ ای

چاپ صفحه

نگاهی به درب اتوماتیک شیشه‌ ای


زمانی که بخواهید به یک ساختمان وارد شوید مسلما باید به سراغ درب آن بروید. درب از گذشته محیط بیرون را به داخل ساختمان ارتباط می‌داد که به مرور زمان در فرآیند طرح و ساخت آن تغییرات چشم گیری ایجاد شد؛ طوری که درب‌های گذشته بسیار ساده بودند و به هل دادن و نیروی دست باز و بسته می‌شدند؛ در صورتی که امروزه شاهد درب‌های جدیدی مثل درب اتوماتیک شیشه ای هستیم.



درب اتوماتیک
تا به این جا با پیشینه درب و کارایی آن آشنا شدیم؛ اما می‌خواهیم نگاهی ویژه به درب اتوماتیک داشته باشیم که در حال حاضر در فروشگاه‌های بزرگ، پاساژها و ساختمان‌های مسکونی و اداری از آن به وفور استفاده می‌شود. درب اتوماتیک به سری درب‌هایی می‌گویند که تمامی مراحل باز و بسته شدن آن به صورت خودکار انجام می‌شود. وجود درب اتوماتیک سبب شده تا افراد به راحتی رفت و آمد کنند، این نوع درب ایمنی و امنیت بسیار بالایی دارد و تجهیزات به کار رفته در ساخت آن هم به روز و پیشرفته هستند. این مدل درب انواع مختلفی دارد که یکی از پرکاربردترین آن‌ها درب اتوماتیک شیشه ای است. درب اتوماتیک شیشه ای در بین درب‌هایی که در بازار وجود دارد طرفداران بیشتری دارد. این نوع درب خود به تنهایی به انواع گوناگونی تقسیم می‌گردد که عبارتند از:



درب اتوماتیک شیشه ای تلکسوپی
درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی (Automatic Telescopic Doors) یکی از انواع اقسام مدل‌های درب اتوماتیک شیشه ای است که با انواع دیگر تفاوت دارد.

درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی دارای شش قسمت است که به آن در اصطلاح لت هم گفته می‌شود که یکی از آن‌ها در بخش راست و دیگری در سمت چپ قرار دارند و ثابت هستند. برای قسمت‌های ثابت این درب، دو تا لت متحرک قرار دارد. نحوه کارکرد این نوع درب اتوماتیک شیشه ای به این صورت است که سنسورهای موجود در آن حرکت جسم خارجی را شناسایی کرده و پس از آن قسمت اول این درب در که ورودی قرار گرفته است به روی قسمت دوم ( لت دوم) رفته و سپس جفت آن‌ها روی بخش ثابت می‌روند و درب باز شده و پس از آن بسته می‌شوند و لت‌ها سرجای خود قرار می‌گیرند.



نگاهی دقیق به کارکرد درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی
درب شیشه ای تلسکوپی با خطی از نظر کارکرد بسیار شبیه هم هستند. این مدل درب دارای سنسوری است که حرکت بین 30 الی 280 میلی متر را شناسایی می‌کند و لت‌های آن که سه تا هستند روی هم جمع می‌شوند؛ یعنی هنگام حرکت درب دو تا لت متحرک روی ثابت جمع می‎شوند تا درب بتواند باز شود.

درب اتوماتیک شیشه تلسکوپی اگر دارای برق اضطراری باشد در زمانی که برق ساختمان برود هم می‌تواند کار کند. همچنین این درب کارایی آن را دارد که بتواند هم نیم باز، هم بسته و هم کاملا باز باشد. ضمنا درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی این قابلیت را دارد که آن را بتوان با سیستم‌های نظارتی و حفاظتی هماهنگ کرد یعنی به آن برنامه‌ای داد تا در صورت شناسایی فرد با نشان تعریف شده درب را باز و بسته کند و برای عموم کار نکند و یا این که متصل به سیستم اثر انگشت باشد.



نقاط قوت فنی درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی
1) برخورداری از موتور پر قدرت در هر لنگه

2) امکان ماژولار در کمترین زمان ممکن

3) امکان برنامه دهی برای میزان باز شدن درب

4) امکان اضافه کردن قفل الکترومکانیکی

5) امکان اتصال به سیستم‌های اثر انگشتی

6) برخورداری از سیستم عیب یابی خودکار

7) طول عمر مناسب



درب اتوماتیک شیشه ای کشویی
شاید به جرات می‌توان گفت درب اتوماتیک کشویی ساده ترین مدل درب اتوماتیک است که عملکرد آن به صورت خطی می‌باشد؛ به همین دلیل به آن درب اتوماتیک خطی هم می‌گویند. نحوه کارکرد درب اتوماتیک شیشه ای کشویی بسیار ساده تر از درب اتوماتیک تلسکوپی است؛ طوری که یک قسمت یا لت این درب در ورودی قرار گرفته و قسمت دیگر آن هم در لبه آن می‌ایستد و دریافت فرمان سنسور حرکت لتی که متحرک است روی ثابت جمع شده و درب باز می‌گردد. درب اتوماتیک کشویی می‌تواند هم یک طرفه و هم دو طرفه باز شود؛ به عبارتی دیگر درب اتوماتیک کشویی هم می‌تواند دو لت یا چهار لت داشته باشد. درب اتوماتیک کشویی یکی از پر استفاده ‌ترین درب‌ها محسوب می‌شود.



درب اتوماتیک شیشه ای گردان
این مدل درب اتوماتیک شیشه ای تفاوت زیادی با درب‌های قدیمی ندارد و تنها تفاوت آن کارکرد خودکار است. در طراحی و ساخت درب اتوماتیک شیشه ای گردان برای این که از نیروی دست استفاده نشور یک موتور داخل اپراتور گذاشته اند تا زمانی که سنسور درب، اشیا و افراد را شناسایی کرد قسمت‌های درب یا همان لت آن در کنار هم قرار بگیرند تا افراد بتوانند تردد کنند. درب اتوماتیک شیشه ای گردان بسیار مقرون به صرفه برای انرژی است و عموما در جایی نصب می‌شود که فضای خوبی برای جابه جایی افراد و لوازم دارد.



اندازه درب اتوماتیک شیشه ای
درب اتوماتیک شیشه ای می‌تواند با توجه به فضایی که قرار است در آن نصب شود، ابعاد مختلفی داشته باشد که پیش از طراحی و تولید آن، کارشناس درب اتوماتیک شیشه ای باید فضا را بررسی کرده و سپس آن را طراحی و تولید کند. مزیت خوبی که درباره درب اتوماتیک شیشه ای وجود دارد این است که در بیشتر فضاها، کارایی دارد.



بررسی عوامل موثر در قیمت درب اتوماتیک شیشه ای
یکی از نکاتی که برای طرفداران درب اتوماتیک شیشه ای اهمیت دارد، قیمت آن است. قیمت درب اتوماتیک شیشه ای به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. انواع مدل گوناگون از این درب در بازار وجود دارد به همین دلیل شرکت تولید کننده آن در قیمت گذاری درب اتوماتیک تاثیر زیادی دارد. همچنین میزان ابعاد، جنس شیشه و شکل ظاهری آن هم در قیمت درب اتوماتیک شیشه تاثیر دارد. از طرفی برای شیشه سکوریت این مدل درب‌ها رنگ‌های مختلفی می‌توان در نظر داشت که آن هم هزینه و قیمت متفاوتی دارد. ضمنا چشمی که روی درب اتوماتیک شیشه ای قرار می‌گیرد هم در قیمت آن تاثیرگذار است. درب‌ اتوماتیک شیشه ای با قیمت منصفانه و کیفیت معتبر را می‌توانید در وب سایت سانادر مشاهده کنید.

وب سایت سانادر

درب اتوماتیک شیشه‌ ای

تاریخ درج: 1401.01.27

1568

45

این خبر را به اشتراک بگذارید

facebook